Съединените Американски Емирати

Кресльовците, които крещят за ислямския фундаментализъм едва ли си представят къде е неговият най-голям разсадник. 
А най-радикалният ислям изповядват не в Близкия Изток, а в САЩ. При това привържениците на тази на практика нова религия растат там. Ако преди 10 години ислямистите са били към милиард, то днес са над 1.5 милиарда. Т.е. ако тази тенденция продължи, само след десет години и ще имаме преобладаващ ислямски свят.
В САЩ в 1900г. е имало само към 10 000 последователи на Мохамед. А днес!? Експертите назовават цифри между 2 и 15 милиона. Явно е че първата цифра е занижена а последната завишена. Но динамиката е впечатляваща. И в съседна Канада е същото. И там мюсюлманите са се удвоили само за последните 10 години.
В Канада те вече са над 7%. Във Франция 9%.
Но да се върна на САЕ.  В САЩ мюсюлманите не са емигранти. Мнозинството от тях са си местни негри. 85%. Първата черна джамия в САЩ се е появила 1913г., а в 1930 се е появила и първата фундаменталистка организация 'Нация на исляма'.
Но днес епохата на 'наци ислама' вече е минало. Детски етап. Днес в САЩ вече на практика са минали към строеж на халифат!. 
Главен инструмент са т.нар. мюсюлмански селища. Тях ги има вече в 22 щата (общо са 35) и едно такова милитаризирано селище и в Канада. 
Входът за 'неверници' в такива селища е равносилен на смърт. Там няма американски закони. Има шериат. И като се има предвид, че затворите в САЩ са основен вербовъчен център за тия селища... А такива общини са не само религиозни секти, но и престъпни организации. Затова те нямат проблем със самофинансирането (Откак янките са в Афганистан притокът на наркотици от там нарастна главоломно. Справка и доц. Ценов от ТУ София). 
Но да започна по ред. Исламберг. заема площ от 300 хектара (3000 декара) в селска местност в щата Ню-Йорк. Там точно се подготвят 'въстаниците' за Сирия и т.н.
После се прехвърлят в Пакистан за доусъвършенстване на главорезничеството. Бос на Исламберг е Мубарак Али Шах Гилани, американец от пакистански произход, лидер на  терористичната организации "Джамаат ал-Фугра", непосредствено свързана с фронта на муджахидините "Харакат ал-Муджахидин" (Пакистан, Индия, Кашмир) и "Талибаните". 
Както и за Усма бен Ладен, така и за тоя Гилани се знае, че е човек на ЦРУ.
Неотдавна даже Фокс нюз показа скандален клип как Гилани набира доброволци за мръсни операции. Обещавайки им подготовка в лагери в САЩ. И? Ниищоо!!! Никое от хилядите цереута и феберета на САЩ не се заинтересува от ниищооо!!!
Жителите на Южна Каролина с изненада научиха, че под носа им си живее друго ислямско гнездо на осите. Исламвил. И него го няма на никоя карта. И там действа не конституцията на САЩ а шериатът. Бой с камъни по жени и бой с пръчки на гол задник.
Има и други такива селища в САЩ. Както ви казах 35. И щом аз ги знам, значи и  ФБР ги знае. Но кой знае защо CNN  се опитват да ни залъгват с някакви 'ал Кайда'. 
Публикувана: 16.07.2013 09:25:34 в рубриката Политика и общество

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com