Мъж! Съпруг! Баща!

Днес под влиянието на голдмансаксите от САЩ и техните европейски барозувски подлоги, границата между мъж и жена се гледа да се изтрие. Натискат ни за безполовост разни педерасти.
Всъщност, ако погледнем с открити очи, то двигателите на тая идея са фанатици, които са далеч от духовното и нравствено развитие. Те целят мъжът да стане почти жена, а жената почти мъж. А това става благодарение на факта, че се замазват задълженията на половете един към друг определени от Природата! 
Затова нека да напомним кой и за какво е създала майката Природа:
Най-важните задължения на кой да е Мъж:
1. Да е отговорен при какви и да е обстоятелства!
Иначе никоя жена няма да му се довери. Щом един Мъж не държи на думата си Жената започва да не му вярва. Започват спорове, караници. И Жената в случая не е виновна, защото на нея Природата и е програмирала гените да може да си изпълнява задълженията само когато се чувства защитена и спокойна. Т.е. когато се доверява на Мъж!
2. Завеждащ външните отношения.
Т.е. Мъжът трябва не само да ходи на работа. Не само да е в течение за пулса на обществото. Той не само трябва да знае какво е 'на ползу роду'. Той получава признание само и единствено в обществото. А обществото е и наука и политика и социум. Едва когато Той е получил признание там, той е и основание за гордост и в къщи. Ако постоянно сте с нея на дивана, ще се превърнете или в плюшеното и мече или в дебелак пред телевизора.
3. Да си сериозен.
Не бъдете лекомислени! Стройте реални планове и ги реализирайте. Което не може - казвайте ясно че не може. Ако трябва и в къщи да се дава пример - да, хванете се и покажете, че и вие можете. Но е по-добре да го направи този, който може по-добре.
От тези три фундаментални както казват физиците закони следват и следствия.
За да сте Мъж трябва да сте здрав! Да не хленчите 'ама тук ме заболя' като жените. А за да сте здрав, трябва и физкултура. За да сте на почит в социума трябва да се развивате и духовно и професионално. Напоследък аз съм шашнат от мъже в България, които не знаят как да скачат половин цол водно съединение към три-четвърти цола. 
Сега малко и за Жените.
Аз винаги казвам, че Елена Костова направи съпруга си Премиер. Иначе оня щеше да си остане при теменужките в МЕИ. Аз давам за пример една страхотна Жена - Ангелина Балабанова! Която, като не могла да си свали Ленин отишла и му създала най-големия бъдещ враг в историята на човечеството. От Интернационала, тя е създала Дуче - Фашизма.
Затова, нека целият свят да мисли, че вашият съпруг е неудачник. Но Вие сте длъжна да останете непоколебима във вярата си, че сте избрала в живота си най-добрия Мъж. И Той ще успее! Той ще го направи! Светете му с фенерче в гаража ако той човърка някакви чипове. Може пък и да създаде Епъл! Създавайте му контакти. Разказвайте колко е печен. Рано или късно това ще даде резултат.
Накрая още малко 'дреболии' за един Мъж.
Мъжете по правило са по-малко сантиментални от жените. Затова те не обръщат внимание на такива дреболии като рожден ден, годишнина от нещо си и прочее 'важни' за една жена неща.
Затова записвайте си. На тая дата тя каза че ...
А вие Жени, вярвайте в своите мъже!
Това не бяха мои мисли а на някоя си с ник Искра от руски блог. Но ми харесаха, затова ги преведох и приложих спрямо българската действителност. Само така можем устоя на напъните на голдмансаксите да ни унищожат. И на красимиркъневците у нас да ни направят всички педерасти като него.

Публикувана: 18.07.2013 09:54:01 в рубриката Политика и общество

Коментари:

Коментирал - Avatar

05.03.2014 20:28

Уви, Красимир Къневци съвсем не са безобидни. Те са страшна язва върху тъканта на обществото. Не напразно соросоидите са така щедро платени. Те са нещо много по-страшно от обикновена педерастия. Няма измъкване от лепкавата и зловонна тиня, с която обхващат всичко, към което се докоснат. А силно зависимите медии и продажни журналисти къде с готовност, къде с неохота разпространяват зловонния им дъх върху всичко живо в нещастна България.

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com