Повишаване на имунитета с народни средства.

Лято е. А иде есен и зима. Янките и бТВ пак ще започнат целенасочено да ни внушават, че иде птичи, свински и изобщо печалбарски грип.  Фармацевтичните концерни пак ще започнат да ни заливат с реклами купете! Вие сте болни! 
Затова е време от сега да се погрижим за средства за повишаване на имунитета си. И срещу реалните проблеми и срещу геноцида, който ни натрисат от телевизионния екран. 
Не мислете, че повишаването на имунитета е само хапчета. Народите отдавна са знаели и са прилагали едни или други средства. А при днешните възможности за обмен на информация е глупаво да се оставяме така плоско да ни 'работят' бакстърите от САЩ и всякакви фарми у нас. 
Българите знаем чесъна. Китайците жен-шена. Вече и у нас няма проблем да си отглеждате ехинацея и алое вера. А знаем и за девесила и каланхоето.
И за пчелния мед знаем. И времето на шипката да узрее идва. И на смокинята. А шипката  е най-богатата на витамин С. А смокинята, залята за 10 мин. с кипящо мляко направо ще потуши всякаква кашлица. 
И така - конкретни рецепти?
Ето едно разкошно питие за есента и зимата. За аперитив. Изстисквате два-три листа алое. (Как се събира натурален сок съм описал по-рано в сайтовете си). Размесвате сока с две лъжици мед. Накрая сместа пускате в една половин литрова бутилка водка. Оставяте на тъмно място да стои поне един месец. Така ще получите тъкмо за октомври-ноември готово хем питие, хем здраве за цяла зима.

Публикувана: 08.08.2010 13:13:55 в рубриката Стил на живот

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com