Проявете се като нумеролог. Със съветите на 'чичо Данчо'

И така, в третото хилядолетие, благодарение на творенията на янките като CNN, или там българската им пародия бТВ (а и на останалите мазни на агентите на ДС медии), се въщаме в тъмните векове на ранното Средновековие. Занимават ни с мощи, с астрология. Е, аз, понеже съм и математик, реших да ви науча не, не за теорията за полето или там за разните дупки и размазани (пардон, размити, ама по нашенските медии сигурно ще ги кръстят размазани) множества. Аз реших да ви научна на средновековна номерология. 
Тази 'наука' интерпретира числата в стил блондинка. И обяснява как в името ви е скрит характера ви. 'Науката' е еднаква и за мъже и за жени. Платено обучение при мен няма. Няма и държавна поръчка. Всичко е гювеч.
Ето:
За изучаване на личността, номерологията се опира на числата от 1 до 9. Всяко от тях се намира под определено влияние. (нулата е празен и за номеролозите символ и не се взема под внимание). Само с три числа можело да се опише характера ви:
А - интимно число. Проявява тези ваши черти, които искате да скриете от другите. 
Б - число за наследствеността. Т.е. това, което е дошло у вас от семейството ви.
В - експресивно число. Издава вашата натура и подхода ви когато трябва да действате.

Интимното число отговаря и за вашите скрити мечти и стремления. То се изчислява с помощта на таблицата:

А-1 Б-2  В-3    Г-4   Д-5   Е-6   Ж-7   З-8    И-9 
К-1 Л-2  М-3  Н-4   О-5   П-6   Р-7    С-8   Т-9
У-1 Ф-2  Х-3  Ц-4    Ч-5   Ш-6  Щ-7  Ъ-8   Й-9 
Ь-1         Ю-3  Я-4

Например АННА
1+4+4+1 = 10 А десет е 1+0 Значи нулата не се брои т.е. 1
А сега разшифровката на отделните интимни числа:
1 - Околните ви считат за малко тиранин. Ненавиждате колебанията. Вие сте импулсивен човек. Или обичате или не. И постъпките ви се диктуват от това ви разбиране.
2 - Вие плувате по течението на съдбата. И понеже сте човек със силно въображение, обичате прекрасното и изкуствата. За вас важна роля играят хармонията и чувствата.
3 - Отличавате се с интелигентност и подвижност. Използвате всички възможности за действие. Вашето обаяние споява хората. Срещи, дружба, пътешествия... всичко това играе значителна роля в живота ви.
4 - Базирайки се на солидните си основи, вие отдавате сили за цялото си семейство и дом. Следвате вашият път систематично и методично. Вие сте страхотен работник. Внимателен. Деликатен.
5 - Вие сте ентусиаст, желаещ винаги да е на сцената. Не обичате да оставате в сянка. В живота си винаги търсите шанс и го пробвате незабавно. Не се замисляте особено за утрешния ден. Живеейки толкова интересно, вие не търпите мързеливите и дребнавите. 
6 - Вие сте твърде внимателен с околните. Умеете да работите и да наблюдавате. Увличат ви занятия носещи полза за другите. Самоотвержеността и снизходителността ви позволяват да се развиете и да постигнете успех. 
7 - Вие сте огнен човек. Общителен. Привличате хората като с магнит. За вашият живот най-голямо значение има щастието. Ненавиждате инерцията. Привличат ви пътешествия. И всичко, което ви позволява да променяте начина си на живот постоянно.
8 - Вие задавате много въпроси. Но и отговаряте охотно. Харесват ви неведомите, неочакваните проблеми, които вашият ум с удоволствие разрешава.
9 - Вие умеете безстрастно да оценявате околните и лесно се адаптирате към каквито и да е условия. По природа сте идеалист, но на характера ви влияе чувството за дистанция, което поддържате между себе си и останалите. Въпреки това не обичате самотата и с удоволствие делите радостите.

Наследственото число се изчислява с помощта на горната таблица, но се прилага за фамилията. Омъжените дами следва да се 'анализират' по моминската си фамилия, разбира се. Всички цифри се сумират отново до получаване на цифра от 1 до 9.
А ето и разшифровката:
1 - Вие смело срещате лице в лице всички опасности. Не обичате да стоварвате своята работа на другите. Бързо ви омръзва сивотата. Но макар и да сте много активна личност, съсредоточаването върху 'велики цели' предизвиква у вас стрес.
2 - Притежавате такива черти на характера, които традиционно се считат за полезни за семейното огнище. Например търпение, постоянство. Привлича ви комфорта. Намирате удоволствие в материалния свят и в общуването с хората.
3 - Отличавате се с бърз ум. Ловкост, любознателност и находчивост Ви помагат да си намерите място сред хората. Но имате и един недостатък - разсеяност. Но пък винаги се завръщате на земята.
4 - Имате много положителни черти наследени от предците ви. Отчасти благодарение на тях вие знаете как трябва да се живее. И умеете да използвате това наследство по най-точния начин. 
5 - Обичате играта и изненадите. Възможността да привлечете внимание, да се представите. Имате страхотна дарба да обучавате. 
6 - Строг и проницателен дух. Не знаете какво е безцелен живот. Иначе обичате да помагате на другите и те влияят на вашето настроение и реакция.
7 - Обичате изтънчеността и изкуствата. Характерът ви с една дума - нетърпелив. Не обичате да оказвате съпротива на другите. Потискате своите чувства. Затова и за някои това изглежда като капризи.
8 - Вие сте мъжествен и борбен човек. Разбирате смисъла на тайните и драматичността. Привличан и отблъскван от околния свят вие винаги удивявате околните. 
9 - Обичате големите пространства. Алтруист, идеалист. Обичате да дарявате околните било със знания, било с нещо по-материално.
И накрая разшифровката на експресивното число:
1 - Вашата воля и амбиция и вяра в собствените си сили, определят и вашият авторитет. Но вашите планове са сантиментални. Вие сте способен към великодушие и страст. И въпреки всичко оставате 'главата на семейството'. И на работата искате да ръководите. Да изпълнявате функции на подчинен си е наказание за вас. 
2 - Вие сте дипломатичен и емоционален човек. Вашият характер е преди всичко покорен и по майчински даже чувствителен. Във вашето сърце има празнота, която охотно запълвате с любов. В работата обичате да давате съвети. Но и си сътрудничите с другите.
3 - Вие сте голям оптимист. Но и изпитвате потребност да бъдете забелязан от другите. Възхищавате се на остроумните хора. В професионалната област сте интензивно активен. Дали така се постига успехът?
4 - Неустойчив, но разсъдлив. Вашите чувства са дълбоки. Вярност за вас не е каква да е дума. Обичате работата си. Вашият подход и усилия постепенно, но в повечето случаи довеждат до успех. 
5 - Енергичен, винаги в движение. На вас ви трябват пътешествията. За вас свободата е ценността, която не подлежи на замяна. Вие се поставяте над голямата любов. За вас любовните приключения са по-вълнуващи. В работата рутината ви убива. Но затова пък лесно се приспособявате към новата професия. 
6 - Вашата личност може да се охарактеризира кратко с 'вие търсите хармония'. Вашето общо равновесие зависи от равновесието на чувствата. Реагирате на красотата и изкуството точно. Дом, семейство, любов - това вие цените най-много. В работата си се нагърбвате с твърде много неща. Често и тези, които трябва да вършат други.
7 - Всичко се разиграва вътре у вас. Размишленията и спомените ви помагат да дирите истината. Съюзите и раздялата възникват около вас неочаквано. Вие се съюзявате само с партньори, които уважават вашата независимост. Но пък сте оригинал.
8- Власт? Пари? Думи, които вие прекрасно разбирате. Енергичен, честолюбив, вие обичате сблъсъка с другите. Противопоставяте им се често. Работата не ви плаши. Чрез нея вие се реализирате. Тя е ключът към вашите материални достижения. В любовта не знаете какво искате. Но проявявате чувства когато сте в двойка с избрания човек. Но пък трудно избирате. 
9- Вие сте войнствени, страстни. Не сте егоист. Напротив - идеалист. Предан. Умеете да цените другите и това е голямо ваше достойнство. Вие сте нежен и верен. Но не се страхувате да скъсате ако трябва и да започнете отначало. За вас границата между любовта и приятелството не винаги е ясно очертана. 

Ами ... това е. Пробвайте се. И ще се убедите, че ученото си е учено. Даже и ако трябва да ви води за носа, както разните му там от Канал 3 (Пентаграм). Хайде на бас, че познах характера ви?


Публикувана: 29.08.2010 22:16:38 в рубриката Стил на живот

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com