Kaк да се опазим от бизнеса им на мафиански и следващите след него

Напоследък сме свидетели, че 'екоравновесието' на мафиански не само не беше ликвидирано от тандема пожарникар-фандъци, но и т.нар. бездомни псета се увеличават. Аз съм убеден, че от т.нар. екоравновесие просто ги пускат по улиците ни. Оправдавайки се, че уж пускат вече кастрирани само песове. 
Резултатът? Ами нахапаните се увеличават. България излезе на лидерски позиции по заболели от кучешка тения. Все резултат от дейността на мафиански и пожарникаро-фандъците. 
Затова малко съвети. 
Как да се опазим от любимците на мафиански и пожарникаро-фандъците:
Ако куче тръгне да бяга към вас с цел да ви напада - клекнете, но не го изпускайте от поглед. У песоглавците сработва инстинкт. 'Беше голям - сега стана малък. Значи? Значи се готви за атака'. Така е у светът, към който ни тикат янките (кучешкия свят). Там защитаващият се се мъчи да изглежда по-голям. Доокато атакуващият прикляка и ... се готви за скок. Е, мисли си продуктът на мафианското екоравновесие: щом обектът се приготви за атака, я по-добре аз да си вдигам чукалата. И ... максимум да ви полае малко продуктът мафиански преди да си тръгне. Да, този номер с приклякането е част от триковете на разните барети, тюлени и т.н.
Ако сте дама в къса поличка и трудно бихте клекнали? Или просто ви е страх да клекнете и да стоите? 
Ами пригответе си отбранително оръжие за джунглите на Фандъкова. 
И така, трипроцентен разтвор на амоняк се зарежда в шпрейче с помпичка от да речем одеколон. Ако нямате - продават ги празни в магазините за наливни 'парфюми'. 
За разлика от шпрейовете за самозащита на база лют пипер, от амоняка кучето веднага губи ориентация. Поне за половин час. Особено пък ако го напръскате в муцуната. 
Но докато си носите в дамската чантичка подобен 'парфюм', гледайте да не го объркате и да си пръснете на вас си. Е, не че кой знае какво, ама все пак е доста неприятно и за човека. 
Съжалявам. Но и до такива съвети опряхме след 22 години на възход под кадесарско.
 
Публикувана: 28.08.2011 19:01:51 в рубриката Стил на живот

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com