Как е правилно да се ползва жената

Аз често превеждам Борис Булочников. Шапка му свалям. Страхотно широко скроен човек. Ето сега малко негови мисли за това как е добре да се отнася един Мъж към една Жена:
У жените освен съзнание има и подсъзнание. И то даже е по-силно при тях отколкото при нас - мъжете. Пример са знаменитите 'женска интуиция' и прословутата 'женска логика'. Които доставят много проблеми на силния пол.
В съзнанието си всички жени са феминистки. И са все за равноправие. В училище ги учат, че това е добре. 
Но подсъзнанието на жената е напрограмирано да роди здраво дете и то да порастне. А здрави деца се получават от здрави Мъже. А най-здравият самец е доминантният самец. Затова у Жената подсъзнателно на генетично ниво е закодиран образа на доминантния самец. Това и е идеала. С който идеал тя постоянно си сверява своя си съпруг. Да, ама доминантният самец е винаги нагла, груба и безцеремонна твар. Бе направо отвратителен тип. Но пък от него се получават здрави и жизнеспособни деца. 
А ако мъжът е добър и отстъпчив и поема цялата домашна работа върху себе си, то в сферата на съзнанието жената е доволна. Но подсъзнателно тя спира да вижда в него доминиращия самец. Достойния за нея. И веднага подсъзнателно започва да търси оня, другия - наглия и безцеремонен самец. С това се и обяснява иначе необяснимия факт защо често осигурени жени бягат с разни гадове.
Второ: Малко е да получиш за себе си подходящия самец за продължаване на рода. Трябва и този самец да съхранява тези си качества в периода на израстването на децата и. И да я защитава и нея и децата и от другите хищници и нехората (най-опасните хищници). (Нехората са хора от друг тип. С тях не можеш се разбра. Тях просто трябва да ги прогониш.  А те са много опасни защото са умни). Затова и за да защити жената и децата мъжът и трябва да остава силен, страшен и свиреп. 
Затова и жената постоянно устройва на мъжо си тестове дали е още оня там страшен силен и свиреп самец. Как го прави ли? Ами започва да му пили. Да го провокира към агресия. И тя сама не знае защо ама го прави. Не може да спре. Пили ли да пили. И все по гадно. Да! Правилната реакция на Мъжът е да се опита да я изтърпи. Но накрая рязко да озверее, да я хване за косата и ... абе тя да се изплаши. Трябва задължително да я уплаши Мъжът! (Бога ми, това не са мои думи - бел. ЙЙ). Ако не я уплашиш ще става все по-лошо. По-добре не почвай. Защото тя подсъзнателно ще се убеди, че ти не си вече нейния самец. Щом даже собствената си самка не можеш уплаши - кого тогава? Ония гадове навън ли? Значи нейното потомство и тя самата са в опасност.  Опасност невидима за нея. Но тя я чувства. Няма защита за нея. Останала е съвсем сама в Джунглата. И тя започва да става все повече агресивна. Някой точно беше подметнал, че ако Жената дълго време някой не я е поизмъчвал, тя започва с времето да се измъчва сама. И това не е никакъв мазохизъм, а биологично зададено поведение. И нейната агресия започва да се насочва към нейния станал за нея безполезен самец. Тя подсъзнателно се опитва да го прогони. За да освободи място за следващия Самец. По-дееспособния.
Но виж, ако Самецът е успял за пореден път да я изплаши, то поведението и от гледна точка на баналната логика е парадоксално. Вместо да побегне от Самеца, тя се успокоява. Чувството за опасност у нея отминава и тя се успокоява. Може и да пореве малко даже.
(Между другото плачът у жената е също генетично зададен код. Тя реве, капризничи, а Мъжът трябва да реагира на нея като на малко дете. Т.е. да я жали, да дели с нея мръвката. Ако той не я жали и не дели убития мамут значи той няма бащински инстинкт. И от такъв не следва да се раждат деца. И това е проверка. И също несъзнателна). 
Жената даже след такъв семеен скандал може и да поиска и секс. Та нали проверката е минала успешно. Той още става. 
Е, разбира се тези инстинкти се проявяват у различните жени в различна степен. И затова и женското поведение е различно. Пък и в съвременните условия инстинктите не винаги работят и не винаги са ефективни. Например мъжът тъкмо се готви да освирепее и тъщата вече звъни в полицията. А против полицията нали знаете - няма инстинкти.
Но нека и днес никой да не ми дрънка, че при него с жена му са само 'тооолкова културни отношения'. Че неговата се води само от желязната логика. 
Психиатрията е доказала по опитен път че ако на човека се изключат инстинктите (например чрез хирургична намеса в определена част на мозъка), то такъв човек се превръща в свиня без всякакви желания и емоции. Инстинктите ни казват какво да правим. А интелекта - как да го правим. А, да, интелектът също и ни помага да обясним на околните логично защо постъпваме сега точно така. 
Затова и въпросът със семейното насилие не е толкова еднозначен.
ПП
Като стана дума за инстинктите и полицията, аз, Йордан, пак да потретя, че тодорживковата милиция се грижеше за реда, за разлика от днешните униформени крадци.
Даже и въпросът с отношенията Мъж-Жена за тогавашната милиция беше явно правилно решаван в полза на семейния ред. 
Ето действителен случай. Съдете сами. 
Моята кума си хванала любовник тогава. Но веднъж кумът ми ги спипал точно като излизат от дома му. И се сбиват на стълбището. По-точно кумът ми понабил оня. Но бдителни съседи звъннали и хоп и двамата ги прибрала милицията в районното. Като разбрали какъв е случаят, единият милиционер отишъл при кума ми и услужливо го запитал дали ако иска той ония - милиционерите, да не вземели да му хвърлят на любовника и те един бой. Кумът ми им казал че това от него му стига и ония ги пуснали кой откъде е. Както виждате, тогава имахме милиция ей!
Публикувана: 25.08.2013 19:43:45 в рубриката Стил на живот

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com